Form to Perform

Szolgáltatások

A MEGOLDÁSRA FÓKUSZÁLVA DOLGOZUNK

NINCS OLYAN, HOGY NEM MEGY!

Egy kérdés minden projekt fölött áll: Milyen tudással, milyen képességgel és milyen tapasztalattal találjuk meg a lehető legjobb utakat és ötleteket? Ezt a kérdést minden megrendelés esetében újra megválaszoljuk saját magunk számára, hogy megtalálhassuk a legjobb megoldásokat. Ezzel a stratégiával, a szűnni nem akaró kíváncsisággal és a specialistákból álló partneri hálózattal iparágakat felölelő know-how-t hozunk létre, ötletesen alkalmazunk gyártástechnológiákat és új technológiákba invesztálunk, hogy alternatívákat találjunk, például egy kézből érkező egyedi alkatrészek.

FEJLESZTÉS ÉS MÉRNÖKI MUNKA

Vonjon be bennünket időben a projektjébe! Csökkentse a kockázatokat és járjon új, kreatív utakon. Profitáljon a know-how-nkból és törekedjen célravezető üzleti kapcsolatra az ötletek összegyűjtésétől a sorozatgyártásig.

GYÁRTÁSI TECHNOLÓGIÁK

A megfelelő alkatrészig vezető út gyakran izgalmas és sokoldalú. Kidolgozzuk az Ön alkatrészéhez vezető egyedi utat, és képesek vagyunk megvalósítani a legkülönbözőbb gyártási eljárásokat és berendezéseket. Kiterjedt partneri és beszállítói hálózat segít ebben bennünket.

PROJEKT- ÉS MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

A jó legyen még jobb! Ellenőrzött minőségi szerszámokat használunk, mindenkor biztosítjuk az auditok lehetőségét, a szokásos szabványok szerinti tanúsítványokkal rendelkezünk és folyamatosan a további fejlődésre törekszünk. Ez biztosítja az állandó minőséget, a karcsú folyamatokat és a flexibilis projektmunkát a kezdetektől fogva.

MINTADARAB- ÉS SZERSZÁMGYÁRTÁS

A tökéletesen legyártott fém alkatrészeknek három dologra van szükségük: előzetesen átfogó tesztek, a megfelelő berendezések és mindenekelőtt kiváló szerszámok. Specializált partnereinkkel közösen vállalunk mintadarab- és szerszámgyártást annak érdekében, hogy az Ön számára lehetségessé váljon a kiváló minőségű fém alkatrészek zökkenőmentes sorozatgyártása.

BESZERZÉS ÉS NYERSANYAG

Használja ki nemzetközi beszerzési kapcsolatainkat, hogy az anyagbeszerzés idő- és költségoptimalizált formában történjen. Ön ennek során flexibilis marad, mert Ön nyersanyag alapú, és nem árucikk alapú keretszerződéseket kap. Amennyiben hely szűkébe kerül, akkor különböző raktározási lehetőségeket kínálunk Önnek.

LOGISZTIKA

Az alkatrészek kiszállítása nem ér véget akkor, amikor azok beérkeznek az ügyfélhez. Lépjen velünk kapcsolatba logisztikai ügyekben, hogy egyedi raktározási és szállítási koncepciót dolgozzunk ki, a gépeknek megfelelő csomagolási megoldásokat találjunk, vagy bizonyos tételméreteket egyeztessünk. Határidőproblémák? Nincs probléma, az alkatrészek azonnal rendelkezésre állnak.

SZOLGÁLTATÁSOK

A listák helyett nálunk olyan kapcsolattartókkal találkozhat, akik Önnel közösen találják meg a legjobb utat a célhoz. Mert az alkatrészek megrendelésétől azok megérkezéséig arra törekszünk, hogy teljesítsük az Ön egyedi követelményeit ahelyett, hogy előzetesen meghatározott szervizállomásokon haladnánk végig.

Solvaro

PERFORÁLT FÉM ALKATRÉSZEK

A perforált lemez a sokoldalú felhasználási lehetőségei révén számos iparág kihívásaira egészen kiváló választ ad. Győződjön meg róla személyesen!