Mi vagyunk a Solvaro

Solvaro

KREATÍV ÚJRAGONDOLÓK ÉS INNOVATÍV MEGOLDÓK

Valami rendkívülit szeretnénk alkotni – és jövőt idéző, innovatív utakon járunk, hogy ügyfeleink számára a lehető legjobb megoldással szolgálhassunk. Nem riadunk meg, ha szakítanunk kell a konvenciókkal és új utakat kell találnunk. Csak akkor vagyunk elégedettek, ha megtaláltuk az optimális választ az Ön problémájára. Ez csak a fáradhatatlan és eltökélt gyakorlatias mentalitásunk, a részletekben megbúvó tökéletesség iránti elkötelezettségünk, és nem utolsó sorban a kiépített partneri kapcsolataink révén sikerülhet. SOLVARO – ez az innováció.

INNOVÁCIÓ

Az első naptól fogva kreatív újragondolók vagyunk és olyan megoldásokat valósítunk meg, amelyek segítik Önt a haladásban. Több mint tíz éves tapasztalattal rendelkezünk az iránymutató mérnöki munka és a projektmenedzsment területén – vagy ahogy mi nevezzük: BRAINGINEERING. A siker és a növekedés igazol bennünket és erőt ad nekünk a munkánkhoz.

FENNTARTHATÓSÁG

A fenntartható és erőforráshatékony termelés tekintetében is mindig az optimalizálási lehetőségeket keressük, mert csak a környezet megőrzésével biztosíthatjuk az Ön, mint partnerünk számára a jövőben is az optimális szolgáltatást és az Ön számára tökéletes terméket, és csak így írhatjuk tovább a sikertörténetünket.

Kreatív újragondolók vagyunk és olyan megoldásokat valósítunk meg, amelyek segítik ügyfeleinket a haladásban!

Gerhard Bullinger, Ügyvezető igazgató
TÖRTÉNET

Tisztában vagyunk azzal, hogy honnan indultunk és hová szeretnénk eljutni. Mert a vállalati múltunkból következik, hogy formálni kívánjuk a jövőt. Már vállalatunk úttörői, Seidl és Mayer is bebizonyították, hogy a problémák megoldásához gyakran más, új és kreatív szemléletmód szükséges. Ők ketten már 1875 óta gyártottak perforált lemezeket különböző alkalmazásokhoz. Ezt a 140 éves hagyományt folytatjuk 2008-as megalakulásunk óta oly módon, hogy perforált fémből készített olyan egyedi alkatrészeket gyártunk ipari ügyfeleink számára, amelyek segítik őket a haladásban.

VEVŐKÖZPONTÚSÁG

A Varomexx Holding GmbH leányvállalataként szakértő fejlesztők és gyártók, azonban mindenekelőtt vezető európai vállalatok megbízható partnere vagyunk. Mi azonban nem pihenünk meg, hanem továbbra is beruházásokat hajtunk végre innovatív technológiákba, gyártási és automatizálási megoldásokba, valamint új szerviz szolgáltatásokba annak érdekében, hogy Ön a kínálatunkban mindent megtalálhasson.