Beszállítók

Solvaro

AZ INNOVATÍV TERMÉKEK ERŐS PARTNEREI

A SOLVARO termékei kiváló termék- és szolgáltatási minőséget nyújtanak. Erős partnerekre van szükségünk ahhoz, hogy ezeket az alkatrészeket hosszú távon biztosíthassuk. A partnerségi együttműködéseink során számunkra a kiváló folyamatbiztonság, a megbízhatóság és a szolgáltatás a fontos – természetesen a szállítási határidők betartása mellett.

Amennyiben Önök érdeklődnek a velünk való együttműködés iránt, akkor a következő fejezetekben könnyen tájékozódhatnak az egyes témakörökben. Ezenkívül letölthető anyagok is elérhetők a kapcsolatfelvételhez.

Az innovatív és flexibilis alkatrészek a beszállítóktól is flexibilitást követelnek meg. Annál fontosabb számunkra ebben a tekintetben a megfelelően aktív költséggazdálkodás is, hogy gazdasági szempontból versenyképes feltételekkel legyen biztosítható a minőség iránti elkötelezettség.

Az IATF 16949 előnyösnek tekinthető az Ön részéről, míg számunkra a minimum követelmény a DIN ISO 9001.

AZ ÖN KAPCSOLATTARTÓJA

Gere Oszkár
Strategic Purchasing
+36 74 504-045

A HOSSZÚ TÁVÚ EGYÜTTMŰKÖDÉS KERETEI

Acél és más fémtermékek, standard tekercsek, szalagacélok, táblák és további méretre szabott elemek szállításához, elsősorban:

A következőkben megnevezett megmunkálási területek beszállítójaként - a gyártásunk meghosszabbított karja:

Szerszámok kifejlesztéséhez és gyártásához:

Elhatároljuk magunkat a következőktől:

A következőket képviseljük:

  1. Szeretnénk jobban megismerkedni Önnel. Ehhez küldje el nekünk kérjük az aláírt beszállítói bemutatkozást, valamint az aláírt magatartási kódexet is.
  2. A sikeres együttműködés és az azt követő megbeszélések alapját az aláírt titoktartási megállapodás képezi.
  3. Ezenkívül szükség esetén elemzést is készítünk a lehetőségekről és/vagy megfelelő beszállítói auditot is végzünk, hogy biztosítva legyen a cselekvési terv ellenőrzése.
  4. A sikeres elemzések után összeállítjuk a minőségbiztosítási megállapodást (QSV). Ezenkívül további szerződések, mint például szállítási szerződés is aláírásra kerülnek.

Az együttműködés során a sikeres és hosszú távú partnerség segítségével nagy dolgokat lehet elérni. A jó együttműködés alapja a felek közötti szoros és konstruktív eszmecsere.
Ezért mi a Solvaro vállalatnál nagyon komolyan vesszük a partneri együttműködéseink ellenőrzését, és professzionális reakciókat várunk el minden érintettől, mert bármikor szükség lehet gyors és hatékony intézkedésekre.

Reklamáció 8D riport:

A reklamációk – bár csupán kis részben – a szokásos folyamat részét képezik. Azonban pont a reklamációk esetén várunk el őszinte és professzionális reakciót.
Az esetlegesen felmerülő reklamációra az általunk kiküldött 8D riport segítségével kell reagálni, és azonnali intézkedéseket kell bevezetni 48 órán belül, ill. 8 napon belül.