Dolgozz nálunk

Biztos jövő fémipari szakembereknek

ÜDVÖZLÜNK A GRAEPEL-NÉL

Az innovatív fémtermékek világszerte elismert gyártói és beszállítói vagyunk. A szekszárdi kirendeltségen a legmodernebb berendezésekkel állítunk elő a járműalkatrészeket és kapcsolószekrényeket. A családi vállalkozásunk székhelye Németországban van, melyet 135 évvel ezelőtt Budapesten alapítottunk, és mára már több kontinensen rendelkezünk gyártóüzemmel.

Együtt alakítjuk a jövőt, és ehhez egy erős csapatra van szükségünk. A OneGraepel szóval meghatároztuk, mit jelent az együtt eredményesen fogalma. Együtt fejlődünk, kölcsönösen inspiráljuk és tiszteljük egymást, örömünket leljük a munkában.

Munkatársaink jelentik sikerünk kulcsát. Ezért a továbbképzésed szívesen támogatjuk. Folyamatosan szeretnénk fejlődni, és közösen új dolgokat elérni. Mert ez jelenti a jövőbe vetett biztonságot mindannyiunknak a vállalatnál.

Legyél a Graepel része, és alakítsd a jövőt!

Munkavégzés a Graepel-nél

Amit nyújtunk

A Graepel olyan mozgásteret biztosít, amelyben tökéletesen kibontakozhat.

A Graepel vállalatnál az igényesség, a jó közérzet és a biztonság ideális egyensúlya vár Önre.

Helyszíneink

Egy csapat, két ország, több tucat nemzetközi projekt.

Más vállalatok a számos értéket hangsúlyozzák. Nekünk a meggyőződéseink a fontosak, mert nap mint nap ezek szerint végezzük a munkánkat. Az ötletgazdagság, a folyamatos kíváncsiság, az elszántság és a magabiztos fellépés révén minden kérdésre megtaláljuk a megfelelő „fémes” választ. És ennek során gyakran olyan megoldások születnek, amelyeket a világ számos részéről érkező ügyfeleink korábban lehetetlennek tartottak.

A területeink

A csúcstechnológia és a szakértelem kéz a kézben jár.

A kezelőtől kezdve a szerszámkarbantartásig a legújabb technológiával dolgoznak a munkatársaink a termékek megvalósításán. A tapasztalat, a know-how és a csapatszellem segít nekünk abban, hogy újragondoljunk, és ezzel párhuzamosan megtaláljuk a leghatékonyabb lehetőséget. Ez egy olyan hozzáadott érték, amely újra és újra meggyőzi az ügyfeleket.

A Graepel agya, amely kiválóan ráérez arra, ami még lehetséges

A gyakorlati alkalmazástechnikusaink kiváló leleményességgel dolgozzák ki a feladatainkra a legjobb megoldásokat. Az ügyfelekkel együtt valamint a gyártással, a beszerzéssel, az értékesítéssel és az ügyfélszolgálattal kéz a kézben. A mérnökség és projektek fedélzetén dolgozó csapat már a rendszerek kifejlesztésekor együtt gondolkodik az ügyféllel, majd gyakran meglepő javaslatokkal újra és újra optimalizálási lehetőségeket tár fel.

Beszerzés a kiváló tárgyalási képesség és a nagy felelősségérzet találkozása

Aki havonta több tonna különböző típusú és minőségű acélt szerez be, annak kiválóan kell ráérezni a piacok dinamikájára. Igényes és jelentős feladat: mert ennek során az ügyfelek követelményeit és a Graepel érdekeit is figyelemebe kell venni.

Itt fut össze minden szál.

Mi, mikor és hogyan kerül a gépre? A megbízásokkal kapcsolatos gyártásütemezés, kereskedelmi lebonyolítás és adminisztráció olyan munka, amely különleges kihívásokat tartogat. Azonban nagyon változatos és emberekkel kell együttműködni. Nem ritkán a kiváló szerviz jelenti a mérleg nyelvét a mindennapi üzletben.

Ahol még számít az ügyfelek kérése és a kézfogás.

A Sales-Desk- és a Key-Account-Management, amely a bel- és külszolgálatból áll, elsősorban arról gondoskodik, hogy jó legyen a kapcsolat az ügyfeleinkkel és új megbízásokat is kapjunk tőlük. Az értékesítés a jó hírnevünk védjegye, ugyanakkor az új tevékenységek motorja is. Továbbá az értékesítés közvetíti az érdekeltek felé a partnerségen alapuló és intelligens mérnöki munka ötletét és hasznát.

Kocka vagy nem kocka: a fő, hogy bolonduljon az IT-ért.

A technológia egyre erősödő térhódítása és a digitalizáció miatt folyamatosan növekszik az információtechnológia jelentősége. Az új rendszerek beállításához és a folyamatos üzemelés fenntartásához éppen annyira fontos, mint a versenyelőnyeink megtartásához, például a folyamatok folyamatos optimalizálása révén.

Számunkra is sok minden a pénz körül forog.

Mint a kezdetektől fogva az egészséges növekedésre összpontosító vállalat a legfőbb értékünk a stabilitás és a pontosság. Ugyanakkor a pénzügyek területén is szükség van a változások iránti érzékre és a mozgástér ismeretére. A zseniálisan megformázott perforált acél mellett az egészséges pénzügyi háttér jelenti számunkra a legfontosabb anyagi értéket.

Az empátia, a szimpátia és a tehetség iránti érzék ideális keveréke.

Sokkal több, mint vállalatunk jó lelke: A humánerőforrás részleg megfontolt stratégiai és szervezeti felépítéssel gondolkodik és cselekszik, és a mindennapokban kielégíti a munkatársaink igényeit. Ezen kívül napi szinten azért dolgozik a marketing részleggel közösen, hogy a legjobb munkatársakat nyerjék meg a vállalatunk számára és személyileg, valamint szakmailag is tovább fejlődhessenek,

Nem csupán mindent patikamérlegen mérünk: még pontosabbak vagyunk!

Nálunk a mikronos tartományba eső eltérések számítanak a legjobbnak. Vagy más szóval: A németországi és magyarországi minőségügyi szakembereink szinte a nullára csökkentik a hibaarányt, például azáltal, hogy a gépeket már a szériagyártás előtt rendkívül alaposan beállítják, majd folyamatosan felügyelik. Ezzel egyidejűleg a munkatársak új szabványosítási és tanúsítási eljárásokról gondoskodnak, például a környezetvédelem területén.

A vállalat jelmondata, a „Creating Safety“ kiválóan megvalósítható.

A marketing minden csatornán professzionálisan és differenciáltan jeleníti meg a vállalatot a versenyközegben. Mert a Graepel nem csupán technológiai vezető pozíciót, hanem kommunikációs vezető szerepet is betölt a piacon. Így a marketing a meglepő stratégiától kezdve az intézkedések szimpatikus megvalósításáig megteremti annak előfeltételeit, hogy megélhessük a pozíciónkat a vállalaton kívül és belül is.

Munkavégzés a Graepel-nél

Betöltetlen álláshelyek

ELEKTROMOS KARBANTARTÓ

Tudjon meg többet

ÁLTALÁNOS SEGÍTŐ

Tudjon meg többet

Jelentkezés 1 perc alatt!

Gyors jelentkezés

Kapcsolat jelentkezéshez

Az embert a cselekedetei határozzák meg.

Kérjük fenti gyors jelentkezéssel lépjen velünk kapcsolatba és kérjen információt az álláslehetőségeinkről. Vagy küldje el e-mailben bemutatkozó levelét, önéletrajzát és a megszerzett bizonyítványait a karrier@graepel.eu címre.

Brunner Tamás
Accounts and HR
+3674504004